Rama flet për “akademinë e barinjve”: Janë në të gjithë botën

Publikuar më: 8/11/2021, ora 19:16

Rama flet për “akademinë e barinjve”: Janë në të gjithë botën

Publikuar më: 8/11/2021, ora 19:16

Kryeministri Rama ka reagua në parlament dhe ndaj ironisë së opozitës për “akademinë e barinjve”, e cila u përmend për herë të parë nga ministrja e Bujqësisë, Frida Krifa. Kreu i qeverisë tha se akademi të ngjashme ka në të gjithë botën të cilat ndihmojnë njerëz që punojnë në sektorë të ndryshëm të përshtaten me kohën e re.

Rama flet për “akademinë e barinjve”: Janë në të gjithë botën

Publikuar më: 8/11/2021, ora 19:16

Kryeministri Rama ka reagua në parlament dhe ndaj ironisë së opozitës për “akademinë e barinjve”, e cila u përmend për herë të parë nga ministrja e Bujqësisë, Frida Krifa. Kreu i qeverisë tha se akademi të ngjashme ka në të gjithë botën të cilat ndihmojnë njerëz që punojnë në sektorë të ndryshëm të përshtaten me kohën e re.