Rama flet për mësimin me turne, apel dhe për kursim energjie

Publikuar më: 9/9/2022, ora 20:57

Rama flet për mësimin me turne, apel dhe për kursim energjie

Publikuar më: 9/9/2022, ora 20:57

Kryeministri Edi Rama pranon se një pjesë e shkollave në Tiranë ende nuk plotësojnë standartet për shkak të mësimit me turne.