Rama heq maskën: Bëni si thonë mjekët, por mos bëni si bëj unë

Ishim mësuar të merrnim leksione gati çdo ditë nga kryeministri për mënyrën si të mbroheshim nga Covid, por sot Rama jep një leksion të ri.

“Maskat jashtë mos i mbani, mjafton të rrini larg dhe të mos përqafoheni”.