“Rama i tha grupimit tjetër do hyni në zgjedhje si Çeço,” Bylykbashi tregon ku do t’i gjejnë paratë për fushatën

Publikuar më: 17/3/2023, ora 22:33

“Rama i tha grupimit tjetër do hyni në zgjedhje si Çeço,” Bylykbashi tregon ku do t’i gjejnë paratë për fushatën

Publikuar më: 17/3/2023, ora 22:33

“Qëllimi i opozitës në këto zgjedhje është të marrë pushtetin dhe të rimodelojë qeverisjen vendore.” Kështu u shpreh Oerd Bylykbashi, i pyetur në “Intervistë” me Merita Haklajn, pasi u pyet sesi do ta sfidojë qeverinë një opozitë që aktualisht është e përçarë.

“Rama i tha grupimit tjetër do hyni në zgjedhje si Çeço,” Bylykbashi tregon ku do t’i gjejnë paratë për fushatën

Publikuar më: 17/3/2023, ora 22:33

“Qëllimi i opozitës në këto zgjedhje është të marrë pushtetin dhe të rimodelojë qeverisjen vendore.” Kështu u shpreh Oerd Bylykbashi, i pyetur në “Intervistë” me Merita Haklajn, pasi u pyet sesi do ta sfidojë qeverinë një opozitë që aktualisht është e përçarë.