Rama i tregon burgun opozitës: Mos bllokoni rrugët!

Mazhoranca kërkon t’i ndaloje opozitës protestat e organizuara me bllokime rrugësh. Qeveria ka propozuar ndryshime të kodit penal, përmes së cilave Kryeministri Edi Rama tha se paralizimi i qarkullimit rrugor do të kriminalizohet dhe konsiderohet vepër penale.