Rama, ironi me Presidentin dhe opozitën: Ilir Meta i ka zënë vendin Nard Ndokës – A2

Rama, ironi me Presidentin dhe opozitën: Ilir Meta i ka zënë vendin Nard Ndokës

Kryeministri Edi Rama, nga takimi elektoral në Tropojë, ironizoi Presidentin e Republikës, Ilir Metën, duke thënë se tashmë ai ka zënë vendin e Nard Ndokës.