Rama: Kemi forcuar marrëdhëniet me Serbinë, por nuk lëvizim asnjë centimetër nga pavarësia e Kosovës

Publikuar më: 24/9/2022, ora 18:40

Rama: Kemi forcuar marrëdhëniet me Serbinë, por nuk lëvizim asnjë centimetër nga pavarësia e Kosovës

Publikuar më: 24/9/2022, ora 18:40

Kryeministri Edi Rama tha se forcimi i marrëdhënieve të Shqipërisë me Serbinë nuk e ka ndryshuar qëndrimin e palëkundur të vendit se çdo shtet duhet të njohë pavarësinë e Kosovës. Në fjalën e tij në OKB, Rama tha se Ballkani i Hapur do të lehtësonte procesin e dialogut mes Prishtinës dhe Beogradit.

Rama: Kemi forcuar marrëdhëniet me Serbinë, por nuk lëvizim asnjë centimetër nga pavarësia e Kosovës

Publikuar më: 24/9/2022, ora 18:40

Kryeministri Edi Rama tha se forcimi i marrëdhënieve të Shqipërisë me Serbinë nuk e ka ndryshuar qëndrimin e palëkundur të vendit se çdo shtet duhet të njohë pavarësinë e Kosovës. Në fjalën e tij në OKB, Rama tha se Ballkani i Hapur do të lehtësonte procesin e dialogut mes Prishtinës dhe Beogradit.