Rama, kërcënime dhe batuta: Dhunuesit 3 vjet burg – A2

Rama, kërcënime dhe batuta: Dhunuesit 3 vjet burg

Kryeministri Edi Rama ishte i pranishëm në një diskutim me aktorët kryesore të futbollit në vend, ku po diskutohet për sigurinë në stadiumet e futbollit. Drejtuesit e Federatës dhe presidentët e klubeve kërkojnë rikthimin e policisë në stadiume, duke marrë shkas nga ngjarjet në ndeshjen Kamza-Laçi ku u godit arbitri kryesor.