Rama “këshillon” opozitën: Mos bëni të njëjtat gabime, aty ju kam gjetur dhe aty do t’ju lë

Akuzat e Bashës për mashtrim nga qeveria për numrin e viktimave nga pandemia, kryeministri Rama i quajti sajesa, ndërsa “këshilloi” opozitën të mos bëjë të njëjtat gabime si në të shkuarën me akuza të rreme.