Rama, kritika kryebashkiakëve: Qeverisja, jo uniforme. Mos u kujtoni për qytetarët vetëm në fushatë

Publikuar më: 22/7/2022, ora 13:59

Rama, kritika kryebashkiakëve: Qeverisja, jo uniforme. Mos u kujtoni për qytetarët vetëm në fushatë

Publikuar më: 22/7/2022, ora 13:59

Kryeministri Edi Rama ka mbledhur në një takim kryetarët e bashkive të vendit, ku në fokus të fjalës së tij ishte menaxhimi i pushtetit vendor. Kritikat e kryesocialistit nuk munguan, ku pjesë të tyre bëri edhe Bashkinë e Tiranës dhe Durrësit sa i takon programit të rindërtimit.

Rama, kritika kryebashkiakëve: Qeverisja, jo uniforme. Mos u kujtoni për qytetarët vetëm në fushatë

Publikuar më: 22/7/2022, ora 13:59

Kryeministri Edi Rama ka mbledhur në një takim kryetarët e bashkive të vendit, ku në fokus të fjalës së tij ishte menaxhimi i pushtetit vendor. Kritikat e kryesocialistit nuk munguan, ku pjesë të tyre bëri edhe Bashkinë e Tiranës dhe Durrësit sa i takon programit të rindërtimit.