Rama: Kush nuk voton paketën kundër KÇK, përjashtohet nga grupi i PS

Kryeministri Edi Rama prezantoi nismën kundër atij që e quan KÇK (Kap ça t’kapësh), që e quan “organizatë kriminale gjykatësish dhe prokurorësh që janë shërbëtorë, bashkëpunëtorë ose edhe tutorë të krimit të organizuar”.