Rama: Mali i Zi pret të futet vitin tjetër në BE, ne nuk kemi informacion që qenka gati kjo punë

Publikuar më: 4/11/2021, ora 13:16

Rama: Mali i Zi pret të futet vitin tjetër në BE, ne nuk kemi informacion që qenka gati kjo punë

Publikuar më: 4/11/2021, ora 13:16

Kryeministri Edi Rama tha se Mali i Zi ka vendosur të mos i bashkohet nismës Ballkani i Hapur për shkak se pret të anëtarësohet në Bashkimin Europian vitin e ardhshëm. “Ata presin të futen në BE vitin tjetër, këtë gjë ma ka thënë kryeministri. Unë e mirëkuptoj dhe i kam thënë që po u futën në BE, do të kemi një mbështetës më tepër në BE”, tha Rama.

Rama: Mali i Zi pret të futet vitin tjetër në BE, ne nuk kemi informacion që qenka gati kjo punë

Publikuar më: 4/11/2021, ora 13:16

Kryeministri Edi Rama tha se Mali i Zi ka vendosur të mos i bashkohet nismës Ballkani i Hapur për shkak se pret të anëtarësohet në Bashkimin Europian vitin e ardhshëm. “Ata presin të futen në BE vitin tjetër, këtë gjë ma ka thënë kryeministri. Unë e mirëkuptoj dhe i kam thënë që po u futën në BE, do të kemi një mbështetës më tepër në BE”, tha Rama.