Rama mbledh deputetë e ministra, vëmendjen e merr… djali i Veliajt

Pas mbledhjes së Kongresit, Kryeministri Rama zhvilloi një takim informal, në një prej lokaleve në kryeqytet, me disa prej ministrave dhe deputetëve.