Rama mbledh Komitetin e Rindërtimit: Shumë shpejt hapet procedura e garës ndërkombëtare

Procesi i rindërtimit për pasojat e tërmetit ishte sërish në fokus të Mbledhjes së Katërt të Komitetit Kombëtar të Rindërtimit.

Kryeministri Edi Rama deklaroi se tashmë procesi i rindërtimit është në një fazë të re pasi tashmë janë zonat e përcaktuara për t’u zhvilluar dhe modelet e banesave individuale.