Rama: Me satelitët nuk ka më ndërtime pa leje

Publikuar më: 29/9/2022, ora 16:26

Rama: Me satelitët nuk ka më ndërtime pa leje

Publikuar më: 29/9/2022, ora 16:26

Kryeministri Edi Rama ka folur sërish për ndërtimet pa leje, duke nënvizuar se “beteja më e madhe dhe më e gjatë në një proces shtetndërtimi, është beteja për të ndërtuar një tërësi institucionesh që funksionojnë si pjesë e një makinerie që nuk varet nga subjektiviteti i personave të veçantë”.

Rama: Me satelitët nuk ka më ndërtime pa leje

Publikuar më: 29/9/2022, ora 16:26

Kryeministri Edi Rama ka folur sërish për ndërtimet pa leje, duke nënvizuar se “beteja më e madhe dhe më e gjatë në një proces shtetndërtimi, është beteja për të ndërtuar një tërësi institucionesh që funksionojnë si pjesë e një makinerie që nuk varet nga subjektiviteti i personave të veçantë”.