Rama: Mendova se Serbia do të kalonte nga ana e Rusisë, mos i kërkoni kaq shumë, kaq shpejt

Publikuar më: 23/6/2022, ora 16:18

Rama: Mendova se Serbia do të kalonte nga ana e Rusisë, mos i kërkoni kaq shumë, kaq shpejt

Publikuar më: 23/6/2022, ora 16:18

Kryeministri Edi Rama deklaroi se pas nisjes së luftës në Ukrainë, kishte menduar se mos Serbia do të rreshtohej në krahun e Rusisë. Por ai vlerësoi rolin e luajtur nga Beogradi dhe i kërkoi Perëndimit të mos ushtrojë presion më shumë se sa duhet.

Rama: Mendova se Serbia do të kalonte nga ana e Rusisë, mos i kërkoni kaq shumë, kaq shpejt

Publikuar më: 23/6/2022, ora 16:18

Kryeministri Edi Rama deklaroi se pas nisjes së luftës në Ukrainë, kishte menduar se mos Serbia do të rreshtohej në krahun e Rusisë. Por ai vlerësoi rolin e luajtur nga Beogradi dhe i kërkoi Perëndimit të mos ushtrojë presion më shumë se sa duhet.