Rama ”merr” prapë drejtimin. Kryeministri u kthehet mbledhjeve të qeverisë, deri sot firmoste Braçe

Duket se kryeministri Edi Rama nuk është prej atyre eprorëve që u jep kënaqësi firma e tij në akte apo dokumenta të ndryshme. Madje, ajo mungon edhe në vendime qeverie apo ligje të rëndësishme në mandatin e parë dhe të dytë.