Rama, mesazh drejtuesve të PS: Administratorët, shërbëtorë të komunitetit, jo të fortë e injorantë – A2

Rama, mesazh drejtuesve të PS: Administratorët, shërbëtorë të komunitetit, jo të fortë e injorantë

Me anë të një mesazhi, Edi Rama u ka kërkuar drejtuesve të PS në qarqe që në mbledhjen e Këshillit Drejtues të kësaj partie në fund të gushtit, duhet të paraqesin propozimet për stafin e ri politik, nënkryetarët dhe administratorët.

“Një nënkryetar duhet të jetë medoemos grua dhe kjo vlen edhe për bashkitë e majta – kush s’e ka do ta gjejë e ta vendosë! Profili i administratorëve duhet të jetë PROFIL SHËRBËTORI I KOMUNITETIT, jo profile te fortësh, injorantësh, bataçkinjsh, feudalësh partiakë! Zgjedhja e tyre duhet të mirëpritet jo thjesht nga partia e zonës, po nga komuniteti i zonës dhe më mirë të mërzitet partia se sa komuniteti! Mbajeni parasysh që nuk kam për të pranuar kandidatura nga ato tipiket që dredhin zinxhir se medemek marrin vota! Mos kemi llafe për këtë, ju lutem”, thuhet ndër të tjera në mesazhin e Ramës.