Rama mesazh socialistëve: Bëjeni punën tuaj me ndershmëri, mos u bëni me hile njerëzve!

Publikuar më: 4/9/2023, ora 18:41

Rama mesazh socialistëve: Bëjeni punën tuaj me ndershmëri, mos u bëni me hile njerëzve!

Publikuar më: 4/9/2023, ora 18:41

Me fokus drejtësinë dhe profesionalizmin kryeministri Edi Rama u ka adresuar disa mesazhe socialistëve në Asamble. Në fjalën e tij kreu i qeverisë e vuri theksin te ndershmëria dhe profesionalizmi.

Rama mesazh socialistëve: Bëjeni punën tuaj me ndershmëri, mos u bëni me hile njerëzve!

Publikuar më: 4/9/2023, ora 18:41

Me fokus drejtësinë dhe profesionalizmin kryeministri Edi Rama u ka adresuar disa mesazhe socialistëve në Asamble. Në fjalën e tij kreu i qeverisë e vuri theksin te ndershmëria dhe profesionalizmi.