Rama: Meta ka luajtur deri në fund me zjarrin. Duhet hetuar dhe ndëshkuar nga ky Kuvend – A2

Rama: Meta ka luajtur deri në fund me zjarrin. Duhet hetuar dhe ndëshkuar nga ky Kuvend

Kryeministri Edi Rama u shpreh në Kuvend se Ilir Meta “duhet hetuar dhe ndëshkuar nga ky Kuvend në emër të Kushtetutës, demokracisë parlamentare dhe dinjitetit të shtetit shqiptar”.