Rama: Moment “o sot, o kurrë” për Metën, gjykatësit dhe prokurorët e korruptuar s’janë më garanci

Kryeministri Rama sulmoi atë që e quajtur “aleancë” ndaj krimit të organizuar, i cili sipas tij po goditet përmes Operacionit Forca e Ligjit. “Ilir Meta i ka të gjitha arsyet që sot të jetojë në një moment “o sot o kurrë”, sepse sot vija mes të shkuarës dhe të ardhmes po bëhet gjithmonë e më e “pafshishme”, sepse sot gjykatësit dhe prokurorët e korruptuar nuk janë më garanci siç kanë qenë për 30 vite”, tha ai.