Rama ndërmjetës në PD: I jap seli tjetër, Basha-Berisha donin viktima

Publikuar më: 9/1/2022, ora 15:24

Rama ndërmjetës në PD: I jap seli tjetër, Basha-Berisha donin viktima

Publikuar më: 9/1/2022, ora 15:24

Një ditë pas përplasjes në ambientet e Partisë Demoratike, kryeministri Rama ka bërë një bashkëbisedim siç e quajti ai me demokratët online. Nuk është mjaftuat me disa statuse ironike ditën e djeshme, por sot Rama ka thënë se të dy liderët e PD janë fajtore dhe ishin të gatshëm për të kryer gjakderdhje. Ndërhyrja profesionale e policisë, shtoi Rama ishte ajo që neutralizoi përshkallëzimin e konfliktit, dhe nga ana tjetër përsa i përket elektoratit të djathtë ai tha se nuk i interesojnë votat e tyre pasi i ka mundur të dy së bashku, por e keqja sipas tij është se demokracia mori një shuplakë shumë të rëndë me atë që ndodhi.

Rama ndërmjetës në PD: I jap seli tjetër, Basha-Berisha donin viktima

Publikuar më: 9/1/2022, ora 15:24

Një ditë pas përplasjes në ambientet e Partisë Demoratike, kryeministri Rama ka bërë një bashkëbisedim siç e quajti ai me demokratët online. Nuk është mjaftuat me disa statuse ironike ditën e djeshme, por sot Rama ka thënë se të dy liderët e PD janë fajtore dhe ishin të gatshëm për të kryer gjakderdhje. Ndërhyrja profesionale e policisë, shtoi Rama ishte ajo që neutralizoi përshkallëzimin e konfliktit, dhe nga ana tjetër përsa i përket elektoratit të djathtë ai tha se nuk i interesojnë votat e tyre pasi i ka mundur të dy së bashku, por e keqja sipas tij është se demokracia mori një shuplakë shumë të rëndë me atë që ndodhi.