Rama: Ndërtuesit të riparojnë, ndryshe i çoj në Prokurori; Dako refuzon të përgjigjet

Mesazhi i Kryeministrit Rama pas takimit me ndërtuesit në Durrës dhe përgjigja e ish-kryetarit të Bashkisë Durrës, Vangjush Dako, ndaj pyetjes së A2 nëse ndihej përgjegjës për situatën.