Rama në Dubai: Gratë në qeveri të mbarojnë punë, burrat janë për muhabet

Publikuar më: 14/2/2023, ora 15:55

Rama në Dubai: Gratë në qeveri të mbarojnë punë, burrat janë për muhabet

Publikuar më: 14/2/2023, ora 15:55

Nga Dubai, kryeministri shqiptar ka treguar se gratë në kabinetin qeveritar janë më produktive se burrat. Edi Rama dha shembullin e qeverisë së tij me 12 ministre dhe 3 ministra.