Rama në Fier, PD e LSI sërish protesta në qytet – A2

Rama në Fier, PD e LSI sërish protesta në qytet

Edi Ramës iu rezervua e njëjta pritje e një dite më parë në qytetin e Fierit. Edhe pse pas protestës së 8 marsit, 4 persona u arrestuan dhe 41 të tjerë po hetohen në gjendje të lire, sepse dogjën goma dhe tentuan të bllokonin hyrjen e Kryeministrit në qytetet.