Rama në Gjirokastër: Marrëveshje me Turqinë për restaurimin e objekteve

Nga shtëpia e Ismail Kadaresë në Gjirokastër, kryeministri Rama renditi si prioritet mbështetjen e turizmit dhe ruajtjen e trashëgimisë në këtë zonë.