Rama në Gjirokastër: Si kurrë më parë, PS është forcë e parë pothuajse në të gjithë vendin

Publikuar më: 28/5/2023, ora 15:08

Rama në Gjirokastër: Si kurrë më parë, PS është forcë e parë pothuajse në të gjithë vendin

Publikuar më: 28/5/2023, ora 15:08

Kryefjalë e fitores së socialistëve në Qarkun e Gjirokastrës, sipas kryeminsitrit Edi Rama, ishte rritja e numrit të turistëve dhe i bizneseve që i mirëpresin.

Rama në Gjirokastër: Si kurrë më parë, PS është forcë e parë pothuajse në të gjithë vendin

Publikuar më: 28/5/2023, ora 15:08

Kryefjalë e fitores së socialistëve në Qarkun e Gjirokastrës, sipas kryeminsitrit Edi Rama, ishte rritja e numrit të turistëve dhe i bizneseve që i mirëpresin.