Rama në një tavolinë me Vuçiç: T’i jepet fund absurdit kërcënues për veriun e Kosovës

Publikuar më: 1/6/2023, ora 12:30

Rama në një tavolinë me Vuçiç: T’i jepet fund absurdit kërcënues për veriun e Kosovës

Publikuar më: 1/6/2023, ora 12:30

Kryeministri Rama ka postuar një video të shkurtër nga Moldavia, aty ku po merr pjesë në Komunitetin Politik Europian. Ai është në tavolinë me Presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiç, Ursula von der Leyen, Presidente e Komisionit Evropian, Mark Rutte, kryeministër i Holandës dhe kryeministrin e Slovenisë.

Rama në një tavolinë me Vuçiç: T’i jepet fund absurdit kërcënues për veriun e Kosovës

Publikuar më: 1/6/2023, ora 12:30

Kryeministri Rama ka postuar një video të shkurtër nga Moldavia, aty ku po merr pjesë në Komunitetin Politik Europian. Ai është në tavolinë me Presidentin e Serbisë, Aleksandar Vuçiç, Ursula von der Leyen, Presidente e Komisionit Evropian, Mark Rutte, kryeministër i Holandës dhe kryeministrin e Slovenisë.