Rama: Në Surrel maskat i përdorin si shaje të modës franceze

“Ne jemi qasur kësaj lufte në këtë fazë me shumë flaksibilitet, duke pasur edhe mbështetjen e Komitetit Teknik të Ekspertëve, duke besuar se njerëzit do të vazhdojnë të jenë ashtu si kanë qenë para disa javëve, por që prej Vitit të Ri ka filluar një lëshim i vetes në tërësi dhe ka shumë abuzim, që nga ata që nuk vendosin maskat”.