Rama në Vlorë: Brenda marsit vijnë 40 mijë doza vaksinash nga Pfizer

Kryeministri Edi Rama ishte në qytetin e Vlorës, qyteti i tretë ku nis vaksinimi për personelin mjekësor kundër Covid 19. Sipas Ramës, vaksinimi do të vijojë me ritme të shpejta për personelin mjekësor dhe të moshuarit dhe pritet që brenda muajit mars të mbërrijnë edhe 40 mijë dozat e vaksinave nga Pfizer.