Rama: Nëse rrisim pensionet dhe pagën minimale do të shikojmë çfarë do të thotë të vdesësh për bukë

Kryeministri Edi Rama e nisi prezantimin e planit të tij për mbrojtjen e konsumatorit shqiptar nga gjendja e emergjencës energjetike që shpalli një ditë më parë, duke thënë se qeveria socialiste i ka dalë gjithmonë në ndihmë njerëzve gjatë 8 viteve të qeverisjes së saj. Kryeministri tha se kërkesat për rritje të pensioneve në 300 euro dhe pagës minimale në 500 euro, është e parealizueshme dhe do të çonte vendin në faliment.