Rama nga Gjirokastra: Në pak ditë ne hapim aeroportin e Kukësit

Kryeministri Edi Rama njoftoi nga Gjirokastra se brenda pak ditësh do të hapet aeroporti i Kukësit dhe së shpejti do të rinisin punimet për aeroportin e Vlorës. “Në pak ditë ne hapim aeroportin e Kukësit. Firmosim kontratën më në fund për të filluar punimet në aeroportin e Vlorës, sa të firmosim atë, do të hapim garën për Aeroportin e Sarandës. Këto investime do të hapin më shumë vende pune. Është e rëndësishme të mos tundohemi nga premtimet e fjalët e bukura”, tha Rama.