Rama njofton ndihmën për biznesin e vogël dhe shtresat në nevojë

Kryeministri Edi Rama tha sot se të gjithë ata që punojnë në biznesin e vogël do të marrin një “pagë lufte”, edhe pse jo të gjithë janë të deklaruar në shtet.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 7 raste të reja në 24 orët e fundit, 416 në total
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 7 raste të reja në 24 orët e fundit, 416 në total
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 7 raste të reja në 24 orët e fundit, 416 në total