Rama njofton rritjen e pagave për disa kategori

Publikuar më: 28/9/2022, ora 16:16

Rama njofton rritjen e pagave për disa kategori

Publikuar më: 28/9/2022, ora 16:16

Rritjes së çmimeve për shkak të inflacionit, Qeveria i është përgjigjur me rritje pagash. Kryeministri Rama njoftoi se efektivët e Policisë së Shtetit do të përfitojnë 7 deri ne 15% më shumë, bashkë me Gardën e Republikës dhe Zjarrfikësit. Rritje pagash do të ketë edhe për administratën publike, jo vetëm për ata me statusin e nëpunësit civil.

Rama njofton rritjen e pagave për disa kategori

Publikuar më: 28/9/2022, ora 16:16

Rritjes së çmimeve për shkak të inflacionit, Qeveria i është përgjigjur me rritje pagash. Kryeministri Rama njoftoi se efektivët e Policisë së Shtetit do të përfitojnë 7 deri ne 15% më shumë, bashkë me Gardën e Republikës dhe Zjarrfikësit. Rritje pagash do të ketë edhe për administratën publike, jo vetëm për ata me statusin e nëpunësit civil.