Rama njofton tjetër “non grata”. Berisha: Komision ose kaos

Publikuar më: 2/3/2023, ora 20:09

Rama njofton tjetër “non grata”. Berisha: Komision ose kaos

Publikuar më: 2/3/2023, ora 20:09

Opozita priste një seancë në Parlament me debat për çështjen McGonigal me kryeministrin, por Edi Rama u mjaftua vetëm me një fjalim 45-minutësh. Tregoi të vërtetën e tij, ironizoi opozitën dhe në fund paralajmëroj për një tjetër non grata në Shqipëri.

Rama njofton tjetër “non grata”. Berisha: Komision ose kaos

Publikuar më: 2/3/2023, ora 20:09

Opozita priste një seancë në Parlament me debat për çështjen McGonigal me kryeministrin, por Edi Rama u mjaftua vetëm me një fjalim 45-minutësh. Tregoi të vërtetën e tij, ironizoi opozitën dhe në fund paralajmëroj për një tjetër non grata në Shqipëri.