“Rama nuk e çon në mendje dorëheqjen”, Klosi: E ka treguar se kur do largohet

Publikuar më: 11/9/2023, ora 21:27

“Rama nuk e çon në mendje dorëheqjen”, Klosi: E ka treguar se kur do largohet

Publikuar më: 11/9/2023, ora 21:27

Sekretari i Përgjithshëm i PS, Blendi Klosi deklaroi në Debat në A2 CNN se nuk është vetëm përçarja e opozitës ajo që po i çon socialistët në fitore në zgjedhje, por edhe forca dhe organizimi shumë i mirë i partisë ku ai merr pjesë.

“Rama nuk e çon në mendje dorëheqjen”, Klosi: E ka treguar se kur do largohet

Publikuar më: 11/9/2023, ora 21:27

Sekretari i Përgjithshëm i PS, Blendi Klosi deklaroi në Debat në A2 CNN se nuk është vetëm përçarja e opozitës ajo që po i çon socialistët në fitore në zgjedhje, por edhe forca dhe organizimi shumë i mirë i partisë ku ai merr pjesë.