Rama nuk ndalet ndaj BE-së: Dimri nuk duket i sigurt. Mbledhjet e Brukselit, depresive

Publikuar më: 25/6/2022, ora 20:53

Rama nuk ndalet ndaj BE-së: Dimri nuk duket i sigurt. Mbledhjet e Brukselit, depresive

Publikuar më: 25/6/2022, ora 20:53

Kryeministri Rama mori pjesë këtë të shtunë së bashku me kancelarin e Austrisë, Karl Nehammer, në Forumin Europian Wachau për temën “Ruajtja e së ardhmes së Europës dhe zgjerimi i BE”. Ai nuk i ndali kritikat ndaj Bashkimit Europian pasi të enjten nuk u votua për çeljen e negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pas vetos së Bullgarisë.

Rama nuk ndalet ndaj BE-së: Dimri nuk duket i sigurt. Mbledhjet e Brukselit, depresive

Publikuar më: 25/6/2022, ora 20:53

Kryeministri Rama mori pjesë këtë të shtunë së bashku me kancelarin e Austrisë, Karl Nehammer, në Forumin Europian Wachau për temën “Ruajtja e së ardhmes së Europës dhe zgjerimi i BE”. Ai nuk i ndali kritikat ndaj Bashkimit Europian pasi të enjten nuk u votua për çeljen e negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, pas vetos së Bullgarisë.