Rama paralajmëron lokalet: Do gjobiteni dhe do mbylleni nëse pranoni deputetë për fushatë

Partitë politike nuk dorëzohen, ndërsa forca e shtetit me ndergjegje ose jo, nuk vepron në maksimumin e saj. Kreu i qeverisë zgjedh tjetër drejtim për të adresuar paralajmërimin: bujtësit e fushatës.