Rama: Pasaportat e arta janë pezulluar, nga amnistia fiskale nuk heqim dorë

Publikuar më: 16/3/2023, ora 20:05

Rama: Pasaportat e arta janë pezulluar, nga amnistia fiskale nuk heqim dorë

Publikuar më: 16/3/2023, ora 20:05

Kryeministri Edi Rama, në konferencën e përbashkët për shtyp me Zëvendëspresidentin e Komisionit Europian, Josep Borrell dhe Komisionerin për Zgjerimin, Oliver Varhelyi, deklaroi se qeveria shqiptare e ka pezulluar procesin e pasaportave të arta.

Rama: Pasaportat e arta janë pezulluar, nga amnistia fiskale nuk heqim dorë

Publikuar më: 16/3/2023, ora 20:05

Kryeministri Edi Rama, në konferencën e përbashkët për shtyp me Zëvendëspresidentin e Komisionit Europian, Josep Borrell dhe Komisionerin për Zgjerimin, Oliver Varhelyi, deklaroi se qeveria shqiptare e ka pezulluar procesin e pasaportave të arta.