Rama pazar me Vuçiç për të konsoliduar pushtetin në dëm Kosovës, provokon Shqipërinë

Publikuar më: 4/11/2021, ora 20:30

Rama pazar me Vuçiç për të konsoliduar pushtetin në dëm Kosovës, provokon Shqipërinë

Publikuar më: 4/11/2021, ora 20:30

Në të njëjtën linjë me ish-zv.kryeministren e Kosovës Edita Tahiri edhe diplomati Agim Nesho akuzon kryeministrin shqiptar për pazar me presidentin Vuçiç me qëllim konsolidimin e pushtetit të tij dhe në dëm të Kosovës. Në studion e Debati në A2 CNN me Alba Alishanin ai tha se Rama po provokon Shqipërinë duke e quajtur bashkëpunuese të një aleance të gjerë si Gjermania e Franca.

Rama pazar me Vuçiç për të konsoliduar pushtetin në dëm Kosovës, provokon Shqipërinë

Publikuar më: 4/11/2021, ora 20:30

Në të njëjtën linjë me ish-zv.kryeministren e Kosovës Edita Tahiri edhe diplomati Agim Nesho akuzon kryeministrin shqiptar për pazar me presidentin Vuçiç me qëllim konsolidimin e pushtetit të tij dhe në dëm të Kosovës. Në studion e Debati në A2 CNN me Alba Alishanin ai tha se Rama po provokon Shqipërinë duke e quajtur bashkëpunuese të një aleance të gjerë si Gjermania e Franca.