Rama për median austriake: T’i mbajmë larg kërcënimet nga Ballkani

Publikuar më: 14/9/2022, ora 19:54

Rama për median austriake: T’i mbajmë larg kërcënimet nga Ballkani

Publikuar më: 14/9/2022, ora 19:54

Në një intervistë për median austriake ”Die Presse”, kryeministri Rama ka folur për Ballkanin dhe kërcënimet që i kanosen dhe ndikimin rus në rajon. Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama është i shqetësuar për ndikimin rus në rajon, por tregon mirëkuptim për mosvendosjen e sanksioneve nga ana e Serbisë.

Rama për median austriake: T’i mbajmë larg kërcënimet nga Ballkani

Publikuar më: 14/9/2022, ora 19:54

Në një intervistë për median austriake ”Die Presse”, kryeministri Rama ka folur për Ballkanin dhe kërcënimet që i kanosen dhe ndikimin rus në rajon. Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama është i shqetësuar për ndikimin rus në rajon, por tregon mirëkuptim për mosvendosjen e sanksioneve nga ana e Serbisë.