Rama për protestuesit: Rrogëtarë të ndërmarrjes parti – A2

Rama për protestuesit: Rrogëtarë të ndërmarrjes parti

Nga Berati, ku po zhvillon një aktivitet në lidhje me turizmit, Kryeministri Edi Rama ka folur për protestën e sotme, duke u marrë fillimisht me njerëzit e mbledhur rreth godinës së zyrës së tij këtë të shtunë.

“Ata që shkojnë në protesta të orkestruara për t’u materializuar në dhunë, një pjesë janë rrogëtarë, të cilët marrin një rrogë si punonjës të administratave lokale politike dhe janë punëtorë të ndërmarrjes parti që i thërret në një rrëmujë”, tha Rama.