Rama për raportin e OSBE/ODIHR: Certifikoi zgjedhjet si legjitime, furtunë në një gotë e opozitës – A2

Rama për raportin e OSBE/ODIHR: Certifikoi zgjedhjet si legjitime, furtunë në një gotë e opozitës

Kryeministri Edi Rama ka reaguar sot përmes rrjeteve sociale për rezultatet e raportit të OSBE/ODHIR dhe debateve që ai ka prodhuar nga ana e forcave opozitare.