Rama për vaksinat: Çamë rrethimin që na u bë papritur nga BE

“Është privilegji më i madh i gjithë jetës sime politike kur shoh fytyrat e gjyshërve dhe gjysheve. Kjo nuk është bërë se erdhi vaksina nga qielli, por me shumë mundim, me shumë këmbëngulje, duke lypur derë më derë, për të çarë edhe atë rrethimin që na u bë papritur nga Bashkimi Europian, që s’na dha një dozë vaksinash në momentin e parë. Askush në rajon nuk e ka filluar vaksinimin masiv”, tha Rama.