Rama premtoi mbi 5% rritje ekonomike, sot e përgjysmuar

“Objektivi ynë është që të kapërcejmë 5% brenda vitit 2019 dhe në momentin që rritja ekonomike e kalon 5%, është një rritje që fillon e ndihet në të gjithë shtresat”.