Rama, presidentes së PE për skandalin e korrupsionit: Karma is e b….!

Publikuar më: 19/1/2023, ora 19:28

Rama, presidentes së PE për skandalin e korrupsionit: Karma is e b….!

Publikuar më: 19/1/2023, ora 19:28

Në panelin Zgjerimi i Horizonteve Europiane, kryeministri Edi Rama është pyetur në lidhje dhe me skandalin e fundit që ka përfshirë Parlamentin Europian. Duke i kërkuar falje presidentes së PE, Metsola që ishte e pranishme në panel, kreu i qeverisë u përgjigj me një shprehje tipike angleze që në shqip mund të paralelizohet me thënien ‘çfarë do të mbjellësh do të korrësh”.

Rama, presidentes së PE për skandalin e korrupsionit: Karma is e b….!

Publikuar më: 19/1/2023, ora 19:28

Në panelin Zgjerimi i Horizonteve Europiane, kryeministri Edi Rama është pyetur në lidhje dhe me skandalin e fundit që ka përfshirë Parlamentin Europian. Duke i kërkuar falje presidentes së PE, Metsola që ishte e pranishme në panel, kreu i qeverisë u përgjigj me një shprehje tipike angleze që në shqip mund të paralelizohet me thënien ‘çfarë do të mbjellësh do të korrësh”.