Rama: Qeshni, qeshni, do të dërgojmë 2 satelitë në orbitë

Publikuar më: 14/10/2021, ora 13:26

Rama: Qeshni, qeshni, do të dërgojmë 2 satelitë në orbitë

Publikuar më: 14/10/2021, ora 13:26

Kryeministri Edi Rama tha se Shqipëria do të dërgojë 2 satelitë në hapësirë, për të monitoruar vendin. “Qeshni, qeshni. Kur të shikoni satelitët “Shqipëria” në orbitë. Dhe jo në mandatin tjetër, por vitin tjetër. Albania 1 dhe Albania 2, në orbitë”, u tha Rama deputetëve të opozitës.

Rama: Qeshni, qeshni, do të dërgojmë 2 satelitë në orbitë

Publikuar më: 14/10/2021, ora 13:26

Kryeministri Edi Rama tha se Shqipëria do të dërgojë 2 satelitë në hapësirë, për të monitoruar vendin. “Qeshni, qeshni. Kur të shikoni satelitët “Shqipëria” në orbitë. Dhe jo në mandatin tjetër, por vitin tjetër. Albania 1 dhe Albania 2, në orbitë”, u tha Rama deputetëve të opozitës.