Rama rikthen idenë e Komunitetit të ri Europian

Publikuar më: 6/7/2022, ora 15:25

Rama rikthen idenë e Komunitetit të ri Europian

Publikuar më: 6/7/2022, ora 15:25

Analisti Gledis Gjipali komenton zhvillimet e fundit në Maqedoninë e Veriut dhe pasojat për politikën shqiptare

Rama rikthen idenë e Komunitetit të ri Europian

Publikuar më: 6/7/2022, ora 15:25

Analisti Gledis Gjipali komenton zhvillimet e fundit në Maqedoninë e Veriut dhe pasojat për politikën shqiptare