Rama, takim me Begajn në Presidencë

Publikuar më: 3/10/2022, ora 12:28

Rama, takim me Begajn në Presidencë

Publikuar më: 3/10/2022, ora 12:28

Kryeministri Edi Rama u takua sot me Presidentin Begaj. Një takim jo i lajmëruar dhe që bëhet për herë të parë që pas marrje së detyrës nga kreu i shtetit në korrik të këtij vit. Ai vjen në një kohë kur Presidenti po shqyrton afatet kohore për të dekretuar një datë për zgjedhjet vendore të vitit 2023. Kodi zgjedhor parashikon se Presidenti e dekreton datën e zgjedhjeve jo më vonë se 9 muaj nga mbarimi i mandatit, çka përkon me fundin e muajit tetor. Mbetet për t’u parë se cilën datë do të dekretojë Begaj.

Rama, takim me Begajn në Presidencë

Publikuar më: 3/10/2022, ora 12:28

Kryeministri Edi Rama u takua sot me Presidentin Begaj. Një takim jo i lajmëruar dhe që bëhet për herë të parë që pas marrje së detyrës nga kreu i shtetit në korrik të këtij vit. Ai vjen në një kohë kur Presidenti po shqyrton afatet kohore për të dekretuar një datë për zgjedhjet vendore të vitit 2023. Kodi zgjedhor parashikon se Presidenti e dekreton datën e zgjedhjeve jo më vonë se 9 muaj nga mbarimi i mandatit, çka përkon me fundin e muajit tetor. Mbetet për t’u parë se cilën datë do të dekretojë Begaj.