Rama, takim me Stoltenberg. Diskutimet fokusohen te Irani dhe baza e Kuçovës

Kryeministri Edi Rama u shpreh pas takimit me Sekretarin e Përgjithshëm të NATO-s, Jens Stoltenberg, se Shqipëria do të vazhdojë të përmbushë angazhimin e saj sa i takon buxhetit të dedikuar për NATO-n, pavarësisht situatës së rindërtimit që gjendet vendi pas tërmetit të 26 nëntorit.